Mitt underbara fynd och mysig saft med Carro!

Hade en underbar dag i torsdags, massa och göra på jobbet, mycket nya kläder och full rulle, det gillar jag! Efter det så träffade jag Caroline, finst det någon sötare? Tror inte det :) Vi fikade på Khals kaffe och sen tog vi en promenad till Röda Korset.. och där fyndade vi båda!

Dessa underbara gardiner fyndade jag för 45kr, inte illa!

Måste träffa Carro snart och hennes underbara kidz! :)
Kom och hälsa på mig imorgon på b.young!
Nu ska jag ner i tvättstugan och hämta alla rena kläder, sedan blir det bok och sömn...kanske kanske lite cola med innan tandborstning;)
Imorgon blir det landet för min del, ut till pappsen och skörda våra underbara svampställen! Någon som vill ha en påse eller två? haha...Nix, mina bara mina...och lite gåvor såklart! Du kanske har tur..vem vet :)
Take Care ya`ll.
Puss på er

Lille katt lille katt..lilla söta maaaaarrrcus..vet du att, vet du att..

....du är världens finaste ..kattman! hihi..high five lovie

Rummet

Tänk att fylla en hel vägg med intressanta böcker...En stor vägg, så stor att det krävs en stege för att nå de böcker som gömmer sig längst upp...Poesi,fakta,romaner,noveller,världsatlas...kokböcker, you name it! Tänk dig doften av nybakta bullar, nybryggt kaffe, stora fönstren med massa ljus som riktar sig in i rummet, och alla dessa böcker och dess betydelse. Kunskapen som gömmer sig i böckerna. Slösar flera timmar i den stora fåtöljen, eller diktandes vid det stora gamla skrivbordet. Man fylls av en magisk känsla när man läser om Astrid Lindgrens fantastiska sagor.
Stora uppspända dukar och massa färgtubar. Chansen att uttrycka sina känslor med färg och form.
Mitt, bara mitt lilla rum, men också ett rum att dela mysiga kvällar med vännerna, barn, familjen, kärleken.
Även om rummet inte finns på riktigt så drömmer jag mig bort, bort in till mitt fina lilla rum...där tiden står stilla.


"Älska mig mest när jag förtjänar det minst,
det är då jag behöver det som bäst"


Jag vill, vill du? Ska vi..eller? Ja..varför inte...Okej då


28 aug
Om allt går som jag vill.
Jag hoppas.

Grattis Madeleine på din namnsdagen...


....önskar Mamma

<3

...tiden går, men madde hon består!

Jag kan inte förstå vart tiden försvinner, eller tar jag inte tiden till mig.? Jag plågar mig själv med att kolla på resor...och gud vad jag hittar billiga i slutet av augusti...och jag ska ta mig bort här ifrån ett ögonblick..en vecka eller två, det måste jag...för att samla nya krafter och hitta glädjen till saker och ting igen. Man kan inte bara jobba hela tiden, men måste ut och unna sig, samla tankar, göra saker, skapa något. Till helgen blir det en utflyckt, bilen är trasig, men det hindrar mig inte. Imorgon fyller mammsen år, det ska vi fira, men bara lite..."det är inget att fira, att man blir äldre".... JO MAMMA! Där håller jag inte med dig...Jag älskar att se människor bli äldre, speciellt när dem har det så bra, och en härlig atmosvär runt om kring sig, att man har någon att bli gammal med. & mamma, du blir bara vackare och vackrare ju äldre du blir<3

Var runt med pappa på några loppisar, på jakt efter Röstrand´s porslinsgrupp Gunhild...långt där inne hoppas jag att vi aldrig hittar det vi söker till vår lilla samling, för jag vill inte att äventyret ska ta slut... pappa<3

Nu ska jag lägga mig och läsa gudrun Sjödens nya höst-katalog...ge mig allt i den och lite till! : )

Nu vill jag ha helg och ledighet, tack! Det behövs!.........
...................................................................................................och fint väder!

Berörd.

Jag visste att jag kunde lipa till extreme home make over, men när jag först hörde att michael jackson var död, king of pop, så blev min reaktion inte märkvärdigt stor, mer än att jag tyckte att det var sjukt tråkigt. Ikväll har jag verkligen berörts av han cermoni på tv4, och jag tror det är först nu som jag har hajjat att han inte finns längre, och ni ska veta...
FAN VA JAG LIPADE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
När hans dotter skulle prata och bara bröt ihop, då sprack mitt lilla hjärta här hemma i soffan. Stackars barn. God Bless you. Något som var underbart att höra var hans bror, han pratade om hur mycket lidande en människa skulle orka med, och att hans bror äntligen fick vara ifred, vilket är så sant. Må du vila i frid M. Du skulle verkligen behövt höra alla hyllningsord och ärade tal innan du försvann. Men som det känns nu så lever du mer än någonsin tidigare!

Sleep Tight man! R.I.P.

Nu måste jag lägga mig, upp tidigt imorgon, lite tidigare än vanligt...har lite att fixa med i buriken ; ) hemlis, träffa claris imon med, sweetness! Marcus miss you.
Dröm sött, puss madde

RSS 2.0