Myser med äppel & kanel te...

Det har varit full rulle hela dagen idag, känner mig trött och frusen. så vad passar bättre än en varmande kopp te. Fick världens sms kl.06.10 i morse.. Det gjorde min dag : )
Nu ska jag skissa klart på lilla idé jag har fått. Ha en fin kväll.

Puss!


Julen får gärna komma nu!
"Inte mina nässssborrrrrrar"!

Haft en supermysig helg med Marcus. Saknar dig hela tiden. När du inte är här hos mig.

Men snart är det julmys, för då kommer du hem.

Puss


Så olika

Har precis kommit hem från en förhandsvisning av " Så Olika"... Helena Bergströms nya film. Det var verkligen en feelgood film som passade bra en kall höst/vinter kväll. Jag gillade den starkt! Tack Lisa för en trevlig filmstund i biomörkret.

Tidigare idag var jag & clara hemma hos papps, kollade film och käkade mackor...drack julmust, åt pippakakor som clara säger och tände en massa ljus. Samtidigt som snön föll utanför, mysigt värre! Kvalitéts tid av dess nåde!<3


Även fast vi människor är olika, och visst vore livet tråkigt om vi alla var lika, samma stil, samma tankar, samma drömmar... men vore det inte skönt att alla var lika när det kommer till saker som respekt & ömsidighet?
Inom loppet av två veckor har jag verkligen sett sidor av mitt liv som jag aldrig trodde jag skulle få se. Människor som jag beundrat, sett upp till, lyssnat på, funnits till för & gjort mitt allra bäst på det jag är bra på, gett allt...
Men plötsligt känns det som inget, totalt inget. Ett tomrum, ett hål, som jag trodde jag fyllde igen, men som jag istället grävde ur, gjorde det större. Jag är nog den sämsta personen på att döma andra människor, och det är nog därför jag tar så illa vid mig när någon annan ser ner på mig, det jag gör, eller har gjort, eller helt enkelt det jag brinner för.

Jag vill inte påstå att jag är perfekt, men jag vet vart gränsen går när man sårar en annan människa, eller om man bara vill säga ifrån, påpeka något eller bara reda ut ett missförstånd. Olika är vi alla, men samtidigt är vi alla samma där inne. Det är bara sättet vi uttrycker oss på som gör oss olika. Vi är människor som lever i samma värld, men det är lätt att glömma sin egen värld, den värld du vill leva i, dina drömmars värld. Den värld ingen annan människa någonsin kan ta ifrån dig. Den är din, ingen annans & vad gör gör livet värt att leva om du själv inte känner att det är ditt eget liv du lever?


Papps & jag har hittat yttligare 5st tallrikar till vår samlig, pappa trodde jag höll på att slå ihjäl mig när jag lyckligt började gallskrika inne på myrornas, underbart ögonblick, och pappa...jag såg nog allt hur nöjd du blev.Älskar dig

Vill sända en ängel med en kram till Zackarias & Theodore, tittade just på underbara sommarbilder från stadsparken...och vi slänger iväg en till morsan med tror jag! Hoppas ni susar sött! Ses snart.

Stor PUSS
sov sött
Maddie


RSS 2.0