Ekonomisk kris.

Jag sitter och kollar igenom ekonomin. Jag önskar mig ett nytt år med noll överraskande utbetalningar! Ingen restskatt, tack! Ett nytt år med sparande, ett nytt tillfälle att ta reda på vad jag vill göra. Ett skuldfritt år. Jag är trött på att allt ska handla om pengar, pengar gör en inte lycklig. Men det ger människor hjälp på vägen. När ska jag få den hjälp, som gör att jag ska orkar ta nästa steg?

Finns det något svar på det?
Är inte det ändå mitt ansvar?

Det är bara du själv som bestämmer vad det ska bli av ditt liv.

Jag har bestämt mig, jag vill....


Ladies Night

Det var lite med tveksamhet jag & mamma åkte till göteborg för att uppleva Ladies Night. Adrian stod bakom biljetterna, så något direkt val hade vi inte. Skandinavium var upptänt av enbart rosa lampor, röda mattan var på plats och det var även 8.500 kvinnor. Hallen släcktes ner och jag måste säga att alla mina fördommar försvann i ett nafs! Det var en show med det där lilla extra, jag var helt paff...Inte trodde väl jag att detta var någoting just för mig, men tar mig för orden, jag var helt utslagen, helt paff. Ladies night var himla kul, ett bra koncept. Jag besöker gärna den showen igen. Det var med ett leénde jag och min käre mor gick ut från skandinavium i Göteborg för att bege oss hem till lilla jönköping igen...

Tack Adrian.

 


Lördag, hemma hos Emelie!

Klackarna i taket, och skål. Lördagskvällen tillbringade jag hemma hos min fina vän emelie.


Mycket skratt och trevligt sällskap.

Puss


Fredag & Söndag med Daddy

Hade en underbar fredag med min pappa Sven. Vi fixade och trixade och gick promenader i skogen. Kollade film, åt en massa mat och vilade. Kollade Idol, dock somnade vi båda till & från, och handen på hjärtat, så suger ju alla i idol det här året. Möjligtvis Mariette, hon e cool. Men iaf. Mys var det och mys kommer det bli, när veden kommer och när snön börjar falla, jag älskar landet.


Hösten hade nu kommit till Helgabo. Jag älskar hösten.

Pappa fixade med min bil oxh jag trixade med löven.

Här är mitt älskade Villa ville kulla : )


Hästarna är alltid lika nyfikna... : )

Mer Kvalitéts tid med pappa är ett måste. Jag har haft två underbara dagar med dig!
Tack pappa<3


Hösten & Trollen


Minns ni eran första favorit barnbok. Det gör jag. Jag älskade den, och jag älskar den fortfarande. Jag & mamma städade bland gamla saker och så hittade jag min älsklings bok. Jag blev helt varm i hela kroppen, och jag tänkte på min käre far. Han sa alltid att jag var hans trollunge och att jag alltid kommer att vara det.. och pappa du hade nog rätt. Ibland känner jag mig som ett stort troll som hamnat i en alldeles förliten värld, eller så är jag bara ett litet troll i en alldeles förstor värld. Men jag är i alla fall din lilla trollunge.

Efter 16 år ska jag nu äntligen läsa den igen, och det bästa är, att jag redan vet..att jag fortfarande tycker att den är helt underbart bra! En bok som mina barn kommer att få lyssna till, den dagen jag blir stor nog,
stor nog för att vara mamma-troll : )

Sov sött mina vänner. Ett litet troll vakar över er <3


RSS 2.0