Butiken med D:t


Äntligen har jag besökt den underbara butiken "Prickig Katt". Jag älskar den<3
Jag vill snart tillbaka, med stor plånbok och glatt humör!
Jag blir inspirerad och glad, förundrad och lycklig, och det måste ju betyda att det är något alldeles speciellt med den här butiken. Den har det, så enkelt är de. Besök den om du/ni befinner er i Göteborg.
Helt underbar!


7days...done!

Nu har jag jobbat skiten ur mig rent ut sagt i 7dagar i sträck, nu återstår bara 7 till innan jag får vara ledig en dag, och några dubbelpass återstår, och det tär på en vill jag lova. Idag vaknade jag...humm...a nyss. Känner mig långt ifrån uppvilad, när mina tankar faller på alla tvätt som ligger i tvättkorgen, rum som ska städas, disken växer och alla vänner jag vill träffa. Men jag orkar inte. Tack nu fick jag vara lite sur...

: )

Igår va det höst marknad, och oj vad bra det gick för oss på b.young! Riktigt kul, massa folk och massa positiv energi. Det var grymt! Efter några timmar där var det dags att dra vidare till Statoil. Men med något mindre energi så lyckades jag ta mig igenom denna kväll också.

Nu ska jag rycka upp mig och duscha! See you later.
puss

En känsla av höst på Tjörn

Idag kom jag hem från en underbar liten tripp till Tjörn, och min älskade kille Marcus. Marcus pluggar på Tjörn, en bit utanför Göteborg. Billströmska Folkhögskolan, that´s the name! Han pluggar bild, och är hur grym som helst, och det menar jag verkligen, en förebild för mig och för många andra i hans klass kan jag tro. Nog med skryt!!
Där befinner han sig just nu, och gör sig redo skulle man kunna säga. GPS:en sa, KÖR FRAMÅT, och det gjorde lilla jag..och tänka sig, jag kom faktiskt fram, efter lite pepptalk för mig själv(hatar nämligen att köra i Göteborg) kom jag faktiskt fram! Nöjd var jag, och unnade mig en cola på Statoil. Nog om detta. Vi har haft det hur bra som helst, bara ögon för varann och havet. Jag älskar känslan av att känna frihet, lycka och värme. Så har jag känt de senaste dagarna. Ny engergi till hösten och jobbet.


Marcus egna lilla presentation av sig själv, som sitter på hans dörr. Du är gullig du min pappabjörn. Alla borde göra en, kul idé. Well done my love!

Här är en del av byggnaderna som finns på Billströmska Folkhögskolan, den är supermysig. Huvudbyggnaden håller på att renoveras, den är bygg på 1800-talet. Ja, Tack...jag bor gärna där; )

Pappabjörn & Mammabjörn

En dag åkte vi till Skärhamn, som ligger precis vid havet. En underbar plats, vackra hus och en massa hantverk. Jag hittade en underbar butik, som jag gärna skulle visa min kära Caroline, hon hade älskat den! Den låg precis i hamnen och hade hur mycket underbara små prylar som helst, och kläder såklart!


Jag vill ha mycket där inne, men mitt samvete sa blankt nej. Men, I´ll be back!
Vi hittade ett mysigt Café som vi slog oss ner på innan vi skulle fortsätta vår biltur runt ön. Marcus blev glad när han fick sitt kaffe:)


Det var ett ekologiskt Café, och gud så góa mackor det var! Okej då, min Coca Cola var nog inte ekologisk, men ett måste, för min del iaf. Men annars körde de med endast ekologiska saker. Me like!

Välkommen hem till mig och mitt nya hus ;)
Skojjar bara! Men tänk va! Det kunde varit mitt, jag kunde kanske vunnit på lotto, och kanske var det så att jag bara slog till och köpte det..min dröm.
Detta underbara hus hittade vi så nära vattnet vi bara kunde komma, och vägen dit var inte lätt, tur att vi inte mötte någon på vägen. Visst är det underbart.
Har så många bilder jag vill visa, men då skulle detta inlägg aldrig ta slut. Så det här får nog räcka, för den här gången! Jag har haft en underbar semester, och har yttligare några dagar kvar. Imorgon blir det stallquvarn och hitta något mysigt litet fynd, sedan stan för att inhandla en ny kalender, ett måste!
Sov sött mina vänner.
Puss
Där måsarna skrattar sig hesa...

Den 28 aug lämnade jag och Clara sverige, grymt sugna på en skön och avkopplande semester. Vi visste vart vi skulle landa, Palma, Mallorca. Men vart resan därefter skulle ta vägen visste vi inte, och det måste jag säga, det var lite det som gjorde resan, att inte veta vart vi skulle hamna, hur vi skulle hamna, eller vad man hade vågat hoppas på. När vi väl möttes av en väg av värme när vi klev ut från flygplatsen fick vi äntligen reda på vart vi skulle, Don Juan, Magaluf. Där tillbringade vi en vecka, med sol, bad, mat, cola, snus, öl, "mo-skito" ( som de uttalade där)
Clara, you name it!

Vi hade en underbar vecka, allt var amaaaazing! Eller hur Clara? ; ) Litet internt skämt, men helt plötsligt var allt amaaazing!! För Clara, och jag blev lite känslig en morgon, när vi hade fått i oss påtok för mycket brew, och började tänka på alla som satt ensamna på julafton, och jag började gråta. Galet, men sant. Jag tror jag mest tyckte synd om mig själv...eller? Haha.
Vi träffade Sam & Adrian, två killar från Australien. Mycket trevliga, och vi tillbringade en kväll ihop, öl och massa snack. Alltid roligt att fördjupa sig i sina språkkunskaper...not. Jag suger på engelska, och ville helst sjunka genom marken när jag inte riktigt kunde uttrycka vad jag menade. Men enligt Clara, eller vad jag fattade det som, så var det bara att slänga med amazing, så var det problemet löst : )

Adrian och Sam


Jag längtar tillbaka till värmen, samtidigt som jag ser fram emot en underbar höst här hemma.
Det var en resa som jag sent skall glömma. Tack Clara.
Puss 


RSS 2.0