Lisbeth Salander

Har precis varit på Män som hatar kvinnor, det var sjukt bra. Jag rös ibland, brukar inte göra det på bio, men det gjorde jag. Noomi Rapace var helt fantastiskt bra. Jag beundrar henne djup. Trodde aldrig att någon kunde spela Lisbeth Salander så bra, som hon är i boken, men shit vad fel jag hade. Jag är berörd ända in i själen. Kan vara en utav de bästa svenska filmerna jag har sett.

Noomi Rapace, visst är hon vacker. Jag finner inga ord.

Drömmar

En gång i drömmen
skymtade bilden förbi
av den jag älskar.
Sedan den gången går jag
alltid hoppfull till vila.


Ramar, minnen...blommor

Idag har jag inhandlat lite ramar och blommor, jag älskar verkligen blommor. Man blir så glad av att bara titta på dem. Visst är det lovely!
Hela kvällen har jag myst med Lantliv i min famn, kan vara den bästaste tidningen. Man blir förälskad från första stud. Den är värd var enda krona. Ramarna jag har köpt idag är jag väldigt nöjd över, antikt trä, det är min hejjare det. Hur vackert som helst. Nu väntar jag som sagt bara in våren med så att jag kan måla om, jag vet att det går även när det är vinter, men vem vill vädra när det är så här hemskt väder, inte så sååå mysigt om du frågar mig. Hellre frsik vårvind än snöblask.  Igår hälsade jag på Lizzy, sötknopp där. Kom inte där ifrån...Prata det kan vi, haha ; )
Kände sådan ångest när jag kom in på Noa Noa igår, fan vad jag saknar det. Det var jobbigt, men samtidigt mycket uppskattat. Man känner att det betyder något för en, och det måste ju ändå tyda på något riktigt bra och älskvärt.Eller hur?

Här är mina fina nya ramar, älskar dem. Det är en del av våra minnen som vi ramar in. Det är betydelsefullt. Jag skulle kunna ha ramar överallt, men inte vilka som helst. tyckte det blev lite färglöst, så jag var bara tvungen att köpa lite blommor....

Rosor är så vackra, om jag vore ekonomiskt oberoende skulle jag ha färska blommor överallt. Det livar verkligen upp. Samtidigt som det är vackert, och skapar nåot slags lugn och harmoni. Maddie loves roses, yes we do!

Jag vill passa på att skänka min käre vän erik en tanke med.. Hoppas det går bra idag och att vi kan ses snart. Jag håller tummarna för ditt knä, och vet du vad..jag drömde också att det skulle gå bra : )

Imorgon är det fredag, och det är äntligen min lediga helg, och var kunde då vara mer passande än att Marcus kommer hem. Har saknat honom, mycket! Ska bli kul att få umgås med min karl ett tag. Träffa zack, gå på bio och träffa bekanta. Jag klagar inte. Hoppas att vi kan styra upp något med David oxå. det var för tok för länge sedan.

Var på ica maxi en snabbis, och vem står inte vif kioskdisken, om inte den sötaste av dem alla. Vet dock inte var hon heter men vi gillar varandra, ja det gör vi! Personkemi, slå dig i väggen, bruden och jag har ett mystiskt band. Kanske har jag träffat henne i ett tidigare liv..eller...kanske var vi bästisar. Vem vet.. kul är det i alla fall.

God Natt, dröm sött. Älskade Marcus, vi ses imorgon : )
See you. Maddie

Jag som trodde att den älskade våren var här..

Blask och slask över allt. Så tröttsamt. Blöta fötter och tår, när ska det här ta slut. Vi behöver sol och små blommor nu, men också härliga vårfläktar...Se att människor sopar bort allt grus. Jag vill...hemskt gärna <3 Jag älskar våren. Den är så vacker... men vart är du våren?

Jag är ledig idag. Så skönt, men lite små sjuk är jag allt. Vilket suger.
Jag har tid för att tvätta, städa och fixa med min garderob, men hur kul är det när man är ledig, har jag inget bättre för mig lixom? : ) Tydligen inte, men det är nödvändigt antar jag! Tvätten måste ju tvättas och det som måste städas, måste ju faktiskt städas, eller hur.

Jag ska klippa av mig håret också, det känns bra, en härlig vår frisyr om inte annat. Nu ska här fixas.
later

Robyn - Eclipse


There's an eclipse in your eye
where I used to shine
Every secret untold
is a planet aligned
Don't need prophets or preachers
to make sense of the signs
When the buried and hidden can be seen by the blind

You're right
Some words are just unspoken
So right
Then it all just falls apart

The day I break your heart

I caught my reflection
in the corner of your eye
You said "Don't even ask the question,
and I won't tell the lie"
Where there's no accusation
there's no need for denial
And if you hadn't heard that whisper
there'd be no tear to wipe from your eye

You're right
Some words are best unspoken
So right
Then it all just falls apart

The day I break your heart

Never took no advice
Not the foolish, not the wise
All the truth that I needed
was right there in your smile
Every prophecy written of what's going to be
All beginnings and endings, they're about you and me

You're right
Some words are best unspoken
So right
Until it all just falls apart
You´re right
Some words are best unspoken
So right
Then it all just falls apart

The day I break your heart.

En fantastisk vecka har tagit slut..

Marcus har varit hemma hela veckan, och det har varit underbart. Minst sagt. Men Jag har även hunnit träffa Carro och alla härliga Noa flickor. Idag har jag varit ledig, och dagen har jag spenderat hos pappa, ensam. Hur skönt som helst. Kakelugnar och en massa ljus. Kan inte blir bättre...har även målat lite. Det var kul. Läst en bok och bara tagit mig tid för annat lixom. Mig själv skulle man väl kunna säga. Men jag saknar Marcus redan. Mycket.

Har även kelat med lillebror en hel vecka, och då menar jag inte min lillebror,
utan en hårigare en..zack..så glad var han för det...

..älskar dig i alla fall zackie! Morr morr...

Nu ska jag lägga mig och läsa "Män som hatar kvinnor" av Steig Larsson. Läs den!
love
Maddie


love

Jag finner inga ord, men jag är glad nu, riktigt glad igen. Marcus du är min lycka.

Mysigt det ska bli på fredag, då ska jag träffa alla mina noa flickor.

Sov gott!
Love

Lite förvirrad, och jag undrar..

Jag har precis varit på ett möte med Mary Kay.. Jag vet inte vad jag tycker, eller vad jag vill. De vill iaf, att jag ska börja jobba med dem. Men jag vet inte, orkar jag ännu ett projekt? Tror inte det. Det verkar kul och sådär, men just nu har jag verken tiden, eller ekonomin till det. Det finns så mycket annat jag vill göra.

Imorgon jobbar jag och Linda hela dagen tillsammans, nya varor, men Linda ska inventera, och jag får nöjet att fixa med det nya. Mysigt att vara två, det är vi aldrig annars. Sen kan jag ju ta lunch också, vilket aldrig händer. Så kanske, kanske, jag hinner pringa upp till Sjöqvist skor, och köpa skorna jag hittade idag, skitfina skinnskor... 599kr och halva på det, värt! Eller hur : ) fina till våren och allt... Sånt gillar madde. Ja det gör jag!

Nu ska jag kika lite på en massa bilder i kameran. Later

RSS 2.0