Lantliv och Coca Cola

Det stämmer, jag kom på mig själv att jag bara satt och glodde..rakt ut, och in i väggen..haha. Och fråga mig inte varför.. Man är väl lite knäpp ibland helt enkelt. Så nu sitter jag och läser Lantliv och dricker coca cola..yummie!!Sen pratade jag med Caroline, några cider och sen Erik Hassle på Bongo blir det imorgon, supermysigt! Om det inte är för dyrt att gå in..hoppas inte det..
Varje dag har juag tänkt att jag ska köpa Steig Larssons andra bok " Flickan som lekte med elden"...men jag glömmer det, och blir påmind varje kväll när jag känner för att läsa innan john blund kommer och sprider sömnmedel över mig.
Men jag antar att det får bli när det blir helt enkelt..Vill ju iaf hinna läsa den innan nästa film : )
Saknar pappsen med, söta pappa ska tända brasan imorgon i stadsparken, han säger att det är halvsegt att jobba hela kvällen imon....men mig lurar han inte..jag vet att han är stolt och jobbar mer än gärna...han älskar ju sitt jobb och sina arbetskamrater : ) älskar dig pappa...


Bästa tidningen! Kärlek<3

With every heartbeat


and it hurts with every heartbeat...

Det har varit en underbar helg och måndag..

Helgen var fantastisk! Inte bara för att det var min lediga helg, utan också pga. det fina vädret och alla underbara människor som funnits omkring mig, I love it! I lördags var jag med Caroline, Theodore, Zackarias, Felicia, & Anne-frid i stadsparken. Supermysigt, och en massa glada barn..vi lekte och kollade på djuren..fikade en massa gott och lekte ännu mer ; ) Snart får vi återvända och leka mer tycker jag! ´Tack för en underbar lördag sötisar<3


Theodore plockade vitsippor som han skulle mata getterna med, det var lite krångligt att gå i det höga gräset...hihi ; ) så himla fin..och duktig!

Zackarias hittade en "jättekotte" som han ville spara och kasta i vattnet längre ner i stadsparken : )

Min söta Caroline! Tack för en underbar dag, I love to spend my time with you<3

Hoppas på yttligare en fin helg för jag har fått ledigt fre&lör..woohoo! Marcus sitter just nu i Berlin och dricker öl med sin klass, lite avvis är jag allt! Men på fredag kommer du hem, det ska bli skönt att se dig. Snart 3 veckor sedan..
Igår hängde jag och lollo...Mackmakeriet, och sedan en öl på bishops arms eller hur det nu stavas ; ) supermysigt!
Fyndat har jag med gjort.. <3

Klänning från indiska, är helt kär i den..och den kostade bara 75kr...de ni! Inte illa ; )

Med Lollo så fyndade jag den här igår, snygg jeans jacka från gina...120kr på rean.. konstigt, för den har kommit ganska nyligen...men men bra för mig...Jag slog till direkt ; ) haha

Nu ska jag handla om en liten stund, mammsen är så sjuk att hon inte orkar röra sig, stackarn! Så upp till netto och handla det viktigaste och sen hem för en avkopplande stund framför tv:n... Jag min nörd kollar ju på Andra Avenyn..haha!
det börjar vid 21.00 så då måste allt vara klart! På torsdag blir det mys med Carro..Erik Hassle spelar på Bongo, så vi ska nog kolla på honom..men först blir det lite rött och en massa prat ; )

Take Care! Love Madde

Mitt nya loppisuppdrag är...

Jag har planer på att få med Caroline på lördag och gå ut på en liten loppisrunda, om om hinner å så..annars ska jag traska ut själv : ) Men mitt mål är att hitta fina gamla mjölkbackar, eller gamla trälådor helt enkelt, men gärna med detaljer på..texter eller liknande.. Önska mig lycka till, och gärna bra priser haha!

Idag har det gått snabbt, himla snabbt, det var hur kul som helst på jobbet idag! Fan vad jag sålde rent ut sagt. Fick även beröm utan en kvinna, hon var väldigt imponerad av mitt sätt att arbeta på och hur jag fann rätt färger och toner till mina kunder. Hon kände sig väldigt nöjd över att gå hem med en ny färg som hon aldrig hade tagit på sig, om jag inte hade nämnt att hon skulle passa väldigt bra i den..och hon gillade hur jag lyfte fram hennes toner och sättet jag sa det på!
Vad glad jag blev : ) alltid kul att höra att man gör saker bra, tack tack!

Har så mycket energi i kroppen just nu, det känns skönt..har varit lite segt ett tag, men det är påväg upp igen. Och vem har väl inte haft det jobbigt ett tag, det har vi ju alla eller hur?, men det är ju sånt som för någonting gott med sig eller...så ser jag på det iaf. och det känns skönt. Min lediga helg kommer nu med, härligt! Och det ska bara vara sol och hur varmt som helst står det i tidningarna! Bra bra! : )


Jag älskar när det är nystädat, och när jag har bytt kläder på min docka/vän Holly!..
har tänt rökelser och dricker kaffe..maddemys helt enkelt. saknar min marcus dock.


Dessa underbara saker fick jag utav Linda (min chef) när jag fyllde 20år.
Hur gulligt som helst, måste hitta en vän att baka med och fylla mitt fat.
Fast egentligen vill jag spara det tills jag har mitt eget place ; ) hihi...
Tack söta Linda...

Nu ska jag fixa med en ny skiva till butiken. Sov sött

www.fridasgard.se

Det är där ifrån alla fina sakerna som jag hittade kommer ifrån... Värt att ta en kik...promise! Sweet dreams

Inreda och måla

Jag är så sugen på att måla om och tapetsera, hänga upp tavlor, gå på loppis...massa massa! Ligger och läser Lantliv, denna underbara tidning<3 Som jag fick en prenumeration av i födelsedagspresent av mamma... ( stavningen blev nog lite tokig där) well well... i tidningens sista sidor kan man gå in på en massa fina hemsidor och få insperation, och man kan verkligen göra av med pengar ; ) Om man har några vill säga...hittade en massa fint...

 
Detta vackra tidningsställ, jag vill så gärna ha det. Tänk att lägga alla mina lantliv där i <3 ååh ja tack! Måste nog beställa ; ) det är ju bara för vackert!

En underbar brevhållare, jag vet vad ni tänker, varför ska man ha en sådan, brev skrev man på 1800-talet typ... men det skiter jag i, för man kan ha den till så mycket annat. bara att titta på om inte annat.haha

Detta är en tavla, den ska jag faktiskt beställa när lönen sätts in på kontot. Den var inte alls så dyr som jag trodde.. vet inte vart jag ska ha den men vacker är den och någon gång ska jag ha den i mitt lilla fina trähus och någonstanns i min fina lilla underbara trädgård till idyll ; ) haha ska den allt få hänga. Mitt hus som i grunden ska utgå från vitt, mina kakelugnar och bakformar. Ja, en gång händer det, men när, det får tiden utvisa.

Nu ska jag fortsätta att drömma mig bort i john blunds värld, den lär vara vacker har jag hört ; )
puss puss

Läkarbesök och Polkagrisar.

Idag har jag varit hos läkaren och kollat upp mina lungor och luftvägar..men man vet inte riktigt vad det är, det tar ett tag innan man får veta, har iaf fått en massa mediciner som  jag ska ta vid behov. Det känns ok. Men man blir väldigt trött av dem...
Jag ville verkligen göra något ikväll, men jag känner mig väldigt trött och tom i huvudet..så det blev middag med mamms och adrian, mysigt och behövligt..sedan tog vi en tur till Gränna...såg tre älgar på en äng, shit va stora dem är! Väldigt coola måste jag säga... Imorgon bitti bär det ut till papps tror jag..Sitta lite i solen och glassa...sen tillbax in till stan och jobba på Statoil.
Hoppas Caroline har det fint i Danmark! Fick ett sms av henne, kanske att vi hinner ses nästa helg, min lediga helg...ja! Det vill jag.

Nu ska jag kolla film...fick en massa filmer av lollo från thailand..sjukt bra! Speciellt när jag inte mår 100% bra!

Denna fina sak fick jag av Linda, min chef, när jag fyllde 20..fick även en annan fin
sak som tillhör...fick dock inte med mig den på bild..next time helt enkelt.
Sleep tight peoples!
love


Underbara väder och vänner.

Då var man 20år, och hunnit handla på bolaget. Annars är det ju ingen större skillnad måste jag ju säga, förutom att Martin på fulbongo inte kan neka mig lägre..nanana räcker ut tungan!
På långfredagen var jag hemma hos Anne-Frid, Carolines kompis och firade Carros födelsedag. Det var verkligen en toppendag, och Carro hade ordnat allt så himla fint, mega impad! ; )
Min uppgift var att fota under förmiddagen och jag hoppas att det blev lite bra bilder iaf : )
Jag fick världens finaste present av Caroline...Den finaste någonsin kanske! Något som jag letat så efter.
En pigtitta!!!! Tack finaste vän! <3 Massor utav kärlek till dig.

Det är helt underbar, och det blev så fin hemma hos mig! Jag älskar den!


Jag har fått en massa annat fint, men har inte hunnit att fixa bilder.. så det kommer!
Marcus har haft påsklov och det har varit underbart att få ha han hemma ett tag.
Vi har haft mysiga dagar i solen...


Marcus favorit, Jönnets kebabpizza : ) mums mums!!

Solen skiner himlen är blå...lalalal...bläääää : ) haha

Zack fick oxå vara med, det blev dock ingen pizza till honom, han fick en kall dusch istället,
jippie vad glad han blev...haha not! Älskade hund/människa/kille...man vet aldrig, zack känns
som en av oss andra lixom. love

Nu väntar jag på daddi, han ska köra mig till hälsan, har sjukt svårt att andas och måste kolla upp det hela.
Så att det inte är något i mina lungor..det vore ju inte så kul att bli sjukskriven för nån shit nu. Det pallar jag inte,
och det pallar inte min plånbok heller. Marcus jag saknar dig, fan ta hdk att du inte kom in, men det fixar sig nästa gång.
Älskar dig.

Puss på alla söta och fula : )
Det lät inte fint... men..asch...

puss iaf

födelsedag väntar..

imorgon blir lilla jag 20år. knäppt va?men känner mig redo..haha. Mår lite bättre idag, efter ca en veckas förkylning.
Carro ringde idag, min söta! Det blir allt för sällan att vi hörs, men det gör inget, tänk så härligt det är när det väl händer!!
Och min söta Caroline fyller också år imorgon, visst är det ballt! : ) Största grattis puss till dig <3 På fredag ses vi!

Gick och köpte mig en ny kamera nu i veckan...för min var "stulen"...trodde jag mitt pucko! haha
hittade den gamla i tvätten..hur lyckas jag...men tur att morsan ville köpa den gamla, för den nya ville jag ju promt ha kvar...och den var ju trots allt himla mycket bättre ; ) sorry mum!

Nu ska jag försöka somna, blev inte mycket sömn inatt..stackars marcus..vaknade dyngblöt och skakig..jag skrämde nog honom allt lite...älsklings pojken min. Imon ska det bli mysigt värre..


Puss på er alla!

RSS 2.0