Hej då! Nu drar jag på semester ; )


Hoppas ni får det fint här hemma! Nu åker jag till Mallorca en vecka.
Ta hand om varandra! puss alla söta.

Te och mys med Clara ikväll!

Jobb jobb å jobb hela långa helgen...men också mycket mys, med Clara! Me like! Hon har precis flyttat till världens finaste lägenhet! Och jag hjälper henne mer än gärna. Nu är det inte långt kvar...på fredag åker vi, och jaaaaaaa! Jag längtar ihjäl mig! Massa sol, glass bad,foto och promenader, ska bli så underbart! Marcus min lilla muffins är i växsjö, saknar dig! Efter mallis blir det nog några dagar i Göteborg...packa en väska och sätta sig på tåget...tror det blir supermys, sen måste jag ju självklart hinna med att hänga med pappi också, såklart!
Nu dka jag gå ner till statoil och skriva ut våra flygbilljetter...dagens teknik säger jag bara...gillar dock hellre de gamla hederliga billjetterna som man får av resebyrån, men då hade vi blivit 300spänn fattigare...that´s life!
Vill köpa en ny kamera med...det blir nästa mål att spara till...en riktigt fin vill jag ha, och olika objektiv. Mumus!
Puss på er alla söta...en veckas hårt arbete återstår, sen drar jag för ett litet tag!
hej då ; )

Mallorca 28:e Augusti

Äntligen, äntligen.....jag kan inte beskriva med ord hur skönt det ska bli att få resa bort. Jag är så glad att Clara ville hänga med, det kommer bli grymt. Sol, bad, läsa böcker, vandra omkring, hitta roliga saker, dricka å äta gott. mysa på rummet....bara vara helt enkelt : ) love it! Så den 28:e åker vi, flyger härifrån Jönköping, supernice! Och billigt blev det! jag är så glad så glad, och önskar att jag kunde ta med alla vänner och deras nära å kära! <3 Men dessvärre är jag ej miljonär ; )

Erik min vän, känns så sjukt att du ska flytta neråt landet. Jag kommer sakna dig, grymt mycket. Även om vi inte ses så ofta, kommer det kännas tomt. nu finns du inte bara backen upp, utan tre timmar bort...jag älskade bara tanken på att du fanns här...alldeles i närheten. Hur ska detta gå. Jag önskar dig all lycka till, och jag får helt enkelt komma ner till dig! Utforska Malmö och Lund : ) Tror det kommer bli hur kul som helst för dig! Hoppas vi hinner ses i helgen innan du tar din väska och drar! Stor Kram!

Nu ska lilla madde bums i säng! Jobba dubbelt imorgon, pigg måste hon va!
Sov sött och dröm fina drömmar, det ska jag göra...jag ska drömma mig enda bort till Mallis ; )
puss!
&
Marcus,... Jag Älskar Dig

Sol Vind & Vatten

Hade en underbar dag med Marcus förra veckan, inte så mycket mer att skriva, bilderna får tala för sig själva.

Nu kör mannen istället för kvinnan i förhållandet, trevligt tycker jag, bra jobbat baby! ; )
Vi visste inte vart vi skulle men oftast är det då det blir som roligast!


Ja men varför inte?...Älskar ju loppisar!!! Mysigt värre!

Loppisen var stor, riktigt stor. Det var två stora lador med saker, porslin,möbler, leksaker, vitvaror, you name it!
Dock hittade inte jag det jag var på jakt efter, och det var jag ju bara tvungen att meddela pappsen snabbt! ;)
Resan fortsatte med allas våran Zack, den hårige medlemen i Marcus familj, och man kan väl säga att jag gillar honom stark, världens mysigaste hund, som inte tror att han är en hund själv, han tror nog att han är en liten människa, precis som vi andra, cooling! Västersjön next...


Kanonväder hela dagen, vad mer kan man begära. Fast jag är ju en liten badkruka som man brukar säga, så det blev inget dopp i sjön...

Rostbiffmannen Marcus Oscar Löf
Haha, hjärtat mitt. Jag tycker om dig, mycket!


Zack ville med ha rostbiff...vem kan motstå ledsna hundögon...inte jag i alla fall. Klart att killen fick några bitar han med. Ska jag äta rostbiff så ska Zack med få göra det, och gud, vem kunde ana att han älskade det sååå mycket, så nu älskar han nog mig ännu mer, pluspoängen nådde sin topp!! : )

Efter en tur runt sjön åkte vi hem till Marcus och spelade Fia Med Knuff på balkongen, Marcus vann som vanligt!

En fantastisk dag med mina två älsklings killar. Jag hoppas på fler..innan hösten tar över. Även om hösten har sin alldeles egna charm...massa ljus och löv. Jag ser fram emot resten utav sommaren, semestern och hösten som kommer. Mer tid till att leva helt enkelt.
Hoppas på att semestern ska ge mig tid till att bara få vara, se, upptäcka och finna. Ge & få kärlek, umgås, somna, vakna och känna att den ena dagen blir bättre än den andra, åldras, men inte ensam, utan tillsammans med mina nära och kära. Den tanken får i alla fall mig att må bra... jag mår bra.
Sov Sött mina vänner, hoppas vi ses snart! Puss


Osynlig

Ibland vill man bara krypa ner i någons famn, känna sig trygg, omvärlden finns inte. Man blir osynlig för ett tag, en stund, ett ögonblick. Man hör andra människor i bakgrunden, inga tydliga ord, bara en massa svaga röster som mumlar.


RSS 2.0