Noa Noa middag <3

Här kommer bilder från middagen med Noa Noa gänget den 15 maj,
alltid lika trevligt när det väl blir av, tack för en fin fredag<3
Vi saknade Caroline! Om jag talar för mig själv nu,
 så är en middag med Noa Noa inte helt bra om inte Caroline är med...Next time my friend. <3 och Sara var inte heller med...Hoppas vi ses alla snart igen! Hela Noa gänget, men såklart med Carro & Sara oxå! : )

Vackert minne

Denna underbara sak fick jag av mina noa noa flickor som tack för min tid hos dem.
Visst är den helt underbar<3

Den kommer ifrån Den blyga violen, dom har otroligt fina saker där!
Tack så hemskt mycket<3 Den betyder mycket, och jag älskar att den är så "Noa Noig" som vi brukar säga.
Love
Madde

Sliten och glad!

Madde har jobbat 13tim idag...det är tröttsamt. men jag håller humöret uppe..det är ju en dag imorgon oxå. lite worried, daddi pick up the phone??? vad händer lixom! Erik, tänkte på dig idag...chilla next week?...och Carro, din underbara blogg, och dina fina små killar, längtar efter er! : o)

Fick världens finaste present av Noa Noa, på middagen, för att jag har slutat...superglad, och vill mer än gärna ha den i min framtida lägenhet! Hoppas det blir snart...
Bild kommer, är dock lite för trött...grattis norway! Fiasko om ni frågar mig, urusel låt, men sen när har det varit med en bra låt i eurovision? Never! Haha, tröttsamt, styr upp en bra tävling istället! Pojk stackarn som vann såg ut som ett litet barn och nu låter det som att jag är besviken såg jag...dags att sluta.......pinsamt madde! haha...Fuck schlager, vem bryr sig...egentligen! Bring som good music!

God Natt alla änglar.
bless

Look a like? haha ja faktiskt..en aning..mami and I
Middag med Noa Noa och High Summer skyltning...

En lång dag väntar imorgon.. Jobbar vad ett imorgon, då ska jag fixa med skyltfönstren i butiken..high summer ska upp, men ett litet problem finns, och det är att det inte har kommit så mycket high summer till butiken..men jag löser det nog på något sätt... Sedan väntar avslutnongsmiddag med Noa Noa gänget, minus Caroline som är sjuk...Krya krya på dig sötis<3 men annars ska alla med..Det ska bli mysigt, men samtidigt som min ekonomi säger nej nej nej! haha.

Jag ser verkligen framemot att få lön, det är så mycket jag vill göra och se.. : ) Ta en sväng med Carro till butiken och lite loppis...och sen vill jag göra massa kul med marcus, shoppa lite och bara njuta...men det beror ju självklart på hur mycket jag får i lön...haha..tänk att vinna 50 tusen i 25 år...ja tack, plötsligt händer det!?!...

Jobba dubbelt hela helgen känns sådär måste jag säga, och GRATTIS Lisa till körkortet...himla skönt för dig! <3
Just nu är jag helt inne i Steig Larssons andra bok.."flickan som lekte med elden"..som jag iofs har nämnt tidigare, men kan bara åter igen säga att den är sjukt spännande, och mer lättläst än den första boken. Läs läs läs!
Slepp tight my friends!


"I hate the way you talk to me. And the way you cut your hair. I hate the way you drive my car. I hate it when you stare. I hate your big dumb combat boots. And the way you read my mind. I hate you so much it makes me sick-- it even makes me rhyme. I hate the way you're always right. I hate it when you lie. I hate it when you make me laugh -- even worse when you make me cry. I hate it that you're not around. And the fact that you didnt call. But mostly I hate the way I don't hate you - - not even close, not even a little bit, not even at all."

by William Shakespeare

Puss
Mitt hjärta det bankar!

Påväg hem från jobbet och doktorn igår gick jag in på Röda Korset, det var inget jag direkt sökte men helt plötsligt ser jag precis vad jag ville ha!!!!! Härom veckan när jag och papi fixade med huset så såg jag några fantastiska tallrikar.. Papps berättade då att det var farmors förlovnings porslin...så himla fina..men självklart gick en sönder...men igår fick jag sånt lyckorus och hjärtat det bankade i 110! På bordet precis vid ingången stod det fyra tallrikar! Jag trodde inte det var sant men det var samma..exakt samma!! Och konstigt nog i bra skick! Så för 15kr fick jag fyra till..


Visst är dom helt underbara! Jag ringde pappa och berättade och tjatade och skrattade, han blev mest sur och hörde inte vad jag sa..haha jag som var så glad. Men jag fick lugna ner mig och ta allt från början igen och pappa blev också helglad! Visst är det märkligt att något så litet kan göra en så fantastiskt glad, kanske inte för någon annan, men för mig betyder de här tallrikarna mycket, för det påminner mig om min farmor. <3

Nu ska jag fixa en grekisksallad och gå en promenad ner till jobbet.
Ha en fin dag! Kram Madde

Vandring i skogen med Erik!

Igår var jag och erik ut i skogen och gick runt, det var härligt! Jag gjorde mackor och annat gott som vi hade med oss...och åskan hängde över våra huvuden : ) haha...lite småläskigt sådär..
Haha, en typisk bild..svenssonbild..typ..haha..me like!
Jag och min vän Erik <3

Känslan som inte går att beskriva.

"Jag kände att hela mitt yttre inte log idag, jag var inte den glada madde, som jag, eller folk brukar säga att jag utstrålar.. det kändes jobbigt och jag kan inte sätta fingret på om det var saknaden, eller besvikelsen. Jag kände mig mest ensam i hela världen för en stund, jobbigt. Saknar jag mitt gamla liv, eller bara mina gamla arbeten, saknaden efter en vän som jag förut ringde varje dag, sov över hos, drack vin med..eller bara låg jämte och skrattade med. Jag har underbara vänner, men varför känner jag som jag gör. Man förändras, man blir äldre, man finner nya vänner, eller blir vänner på nytt, men tiden räcker inte till. Jag avundas alla som det går så himla bra för, men blir ledsen när jag tittar på mig själv och ser att jag själv bara står och trampar i samma pöl som för  två-tre år sedan. "

Jag skulle bara vilja åka bort ett tag..långt långt bort...men när ska jag hinna det.
Ta hand om er. Madde

Marcus har åkt tillbaka, och jag jobbar igen..

Nu är det inte långt kvar till Marcus sommarlov, vilket ska bli sjukt skönt. Saknar honom redan... Idag var det jobb som vanligt..och nu springer jag till tvättstugan hela tiden..MYCKET tvätt : )
Var inne och kollade på Butiken (s) hemsida...vill ha ALLT! haha..och jag som inte har varit där, katastrof!

Nu måste jag fixa tvätt--later

RSS 2.0