Härligt väder & en lugn arbetsdag..nöjd

Det har varit en lugn och härlig dag, allt känns lättare med fint väder! eller?
Fick besök av marcus och lollo idag på ballen...det var sweet. tack för trevligt sällskap!
Imorgon blir det heldag på b.young...sommarrean är igång på fullt allvar, ska bli lite kul faktiskt : ) Smålänningarna är ju snåla, och extra glada när det är rea : ) Hoppas det blir mycket folk! Var långledig över midsommar, hur härligt som helst.. och behövligt. Nu blir det inte så mycket ledigt framöver...
Den 2:juli hoppas jag på en picknick med Carro och massa loppisfynd...En härlig åktur med Carro helt enkelt.. : ) Om det blir av...men det måste det! hihi...

Nu ska jag fixa lite..längtar till lön...då ska det fixas i trädgården hos pappa ; ) mys värre!
Sov fint allesammans!
See you. puss

Bråte svett & sol : )

Idag tog jag mig an vinden, blev inte klar, men är en god bit påväg iaf...nu ser man golvet igen ; )
Hann också med att vara lite i solen idag, fick allt lite färg...lite små nöjd sådär...men den försvinner tills imorgon..haha!
Marcus har börjat med sin intensivkurs, hoppas han klarar det! Jag vet att han kommer klara det : )

Hjälpte pappsen idag med hans motorcykel...han var som ett litet barn på julafton, och jag måste ju medge att jag med är barnsligt förtjust i motorcyklar...det verkar vara en frihetskänsla med hela "motorcykelgrejjen" : ) så nästa vår blir det nog ett motorcykel körkort som gäller...tänk att bli polis och både få köra bil och motorcykel. Pappa du var snygg i dag i din skinnjacka...alla kvinnor skulle nog vilja ha dig när du ser ut så där...solbränd och lagom kaxig på din hoj..haha..älskar dig! ; ) <3

Imorgon ska jag ringa Caroline! Ett måste.

Jag jobbar själv hela dagen imorgon på b.young...hoppas det blir å göra, så att jag inte blir alldeles slö i huvudet och får tiden att gå sakta. Ska fixa en god bulgur sallad med feataost och oliver som jag kan ha med mig...yummie!

Har läst ut andra boken av Steig Larsson nu...så sjukt bra! Jag vill läsa den igen, vara med i den..haha. Den är så himlans bra så att jag dör yp..ska bli kul att läsa den tredje och sista boken...fast lite synd oxå...för jag vill inte att det ska ta slut. Det kommer bli svårt att hitta en bok som slår dessa...det blir ett intressant letande ; )

Sov så gott allihop, det ska jag göra....<3

Lycklig

Idag känner jag lycka rusa genom mig, jag är gladare än vanligt. Vilket känns skönt. Jag har saker att se fram emot och jag har saker jag vill genomföra. Jag har mål i livet helt enkelt. Jag ska ta en sista minuten när skolorna börjar, jag och lisa ska ha en härlig utflyckt inom en snar framtid när lönen kommer+en massa semester ersättning, jag ser fram emot midsommar, då är jag långledig i fem dagar, Jag och pappa ska måla om mitt älskade Helgabo nästa vecka, min framtid ser ljus ut inom arbetslivet och jag har lärt mig att tänka mer på mig själv. Dessutom ska jag ha en dejt med Caroline nu i veckan, vilket är ett stort lyckorus!...det är nödvändigt, enligt mitt tycke ; ) hihi. Med andra ord, det börjar kännas riktigt bra igen. Marcus du är underbar. I lördags fick jag dessa av min underbara kille. Jag bara ler när jag tänker på det. Det betydde mycket, och jag vet att du gjorde det för att du tycker om mig, och att du valde med hjärtat. Du vet verkligen vad jag vill ha.

Jag älskar rosor, och jag älskar dig. Tack
Jga fick även en fin ram och en jättesöt gammaldgas hink med porslinhandtag.

Tänk att bli bortskämd bara sådär...I´m lovin it!

Nu ska jag snart gå och jobba, jag hatar att jobba på söndagar, men någon måste väl göra det med, men imorgon är jag ledig, mammi och jag ska fixa med vinden, så mycket bråte som gömmer sig där uppe, ska bli betydligt mindre bråte.
Ha en mysig söndag, my friends!
Puss

On the road again!

Vilket slarv, har inte skrivit på så många dagar, veckor typ : ) vilket betyder att jag har haft fullt upp! Men Caroline påminnde mig; ) vilket är bra! åå söta carro vill jag träffa snart, nu!

Är ledig imorgon, vilket ska bli sjukt nice! Men vad ska jag ta mig för en hel dag? Måla kanske...

Nu blir det cola, snus och film. ...jag vet jag borde sluta..men vafan!

later

RSS 2.0