Värsta dagen på länge, men Erik räddade mig.

Yes, fick brev från skatteverket! Nu ska jag och marcus ta en restresa, jajjemensan.
Men så blev det inte, Madde ska nästan betala 12.000 kr. Ursäkta mig, men hur fan får dem ihop det!?!
För mig är det en gåta. Tydligen har inte arbetsgivaren någonting med det och göra, men alla som jag har jobb hos vet att jag har fler än ett jobb. Jag kan heller inte förstå varför mina skatteavdrag är ändrade när jag alltid har haft 33% avdrag innan på lönen. Jag är sjukt förbannad, och någon sommar blir det inte för min del i år, som jag hade hoppats på. Och att jag faktiskt har semesterdagar att ta ut, verkar det inte heller vara någon som bryr sig om. Besviken kan man nog kalla det jag är, sjukt besviken. Skatteverket kan suga min röv, och alla mina jobb med för den delen. Dags att göra något nytt? Jag tror det.

Erik, tack för att du kom, och tack för en mysig dag. Ditt skratt värmer. Kram


Fuck off skatteverket, mina jobb och alla andra jobbiga människor.

Vårtecken och mys

Idag har jag myst med clara, tösen är hemma på sverige besök, hur bra som helst! Vi var först hos tandläkaren och sedan tog vi oss till netto för att handla.

Det blev krögarpytt med stekta ägg, och inte att förglömma..rödbetor! : )

clara som fotar vårtecken...små gula vackra blommor. Sweet, and lovely.
 
Snödroppar....det är väll vår om något, eller hur. Det är vårtecken det, eller det tycker jag iaf.
Lite mer sol nu bara, så är det snart knoppar på träden och ännu mer fågelkvitter : )

På trosdag ska jag till göteborg med Marcus familj, ska bli så mysigt så. Hotell en natt, god mat och lite shopping på topshop och monki för min del. Måste även kolla in "prickig katt" som Caroline har tipsat om. Det ska tydligen vara ganska galet, som jag helt enkelt!

Ligger just nu i sängen och listar ut hur min nya laptop funkar...hittills verkar det funka bra : ) Men jag är ju inget proffs direkt...det tar lite tid...som en liten tant typ, som aldrig har hört på maken om internet..o.s.v.... : ) haha

I helgen har jag bara jobbat, träffade Caroline och hennes underbara familj på stan en snabbis, ren slump faktiskt, minstingen Theodore kom med öppen famn, och jag fick en kram, mitt hjärta dog...så bedårande!!
Önskar att det fanns mer tid att umgås...men tiden räcker inte till, det vet vi : )
En liten bättring måste det ju bli...och äldre blir vi...den 9 april..båda två : ) Puss på dig sötis, vi hörs till näst helg.<3

Nu ska jag ringa marcus...imorgon bitti blir det promenix till lampladan och hem igen, mitt nya mål, varje dag, jajjemen. Lite träning är ju alltid bra!..Hoppas Clara är på imorgon.. : ) Lite sällskap behöver man.

Sleep tight, don´t let the bedbugs bite!

Puss

Ny dator

Det stämmer...måste lära mig den nu bara...later

optimal hyperenergi

Vad gör man av en sådan energi. Jag vet inte, eller jo..man tar en coca cola! Ja det gör jag! hej då

Onsdag

Onsdag är det idag, jajjemensan, och kvällen är här.  Madde mår mycket bättre! Men det är fortfarande osäkert att jag kommer att jobba imorgon. Man gör ju ofta misstaget att gå tillbaka för tidigt lixom, and I don´t want that to happend! Oh no! Har köpt mig lite isglass som jag kan smaska på framför den nya tvn, som si moi jag madde har inhandlat, det var ju dock ett tag sen men iaf. Så himla mys. Ska fixa koffii nu, later....

Sjuklingen.

Jag är sjuk, har varit hemma i två dar nu...blir hemma imorgon också. orkar inte sitta vid datorn knapp..usch usch!.
Be safe!

...

önskar man kunde trolla. Men det kan man inte. Det är bara ljug. alla pratar om meningen med allting, men vad finns det för mening med när någon blir sjuk, riktigt sjuk...jag förstår inte?
Jag ska hitta en trollkarl är dig min hjärtevän. En som tar bort tumörer och gör allt bra igen. Det lovar jag.
Love

RSS 2.0